KNAF Informatie 2023

Het NK Huurkarten georganiseerd door Formula Karting is het enige officiele Nederlands Kampioenschap voor Huurkarten en daarom dien je bij de KNAF een licentie te halen om deel te kunnen nemen. 

 

Licentie

Om deel te nemen aan het NK Huurkarten dien je minimaal een KNAF Karting Club Restricted licentie te hebben. Indien je in 2022 al een licentie hebt gehad kan je die verlengen zonder examens. Kijk voor meer informatie en aanvragen op de website van de KNAF:
https://www.knaf.nl/licentie/licentie-informatie

 

Medische Keuring

Om de KNAF Karting Club Restricted te halen, dien je een medische keuring te doen. Dit kan je doen bij een KNAF Keuringsdag, of bij een huisarts (behalve jouw eigen huisarts) Kijk voor meer informatie op de website van de KNAF:
https://www.knaf.nl/licentie/medische-keuringen

Examens
Om deel te nemen aan het NK Huurkarten is er voor deelnemers tussen 6-12 jaar een KNAF Karting theorie- en praktijkexamen nodig. Voor deelnemers vanaf 12 jaar is een KNAF Karting theorie examen benodigd.  Indien een rijder in 2022 al een licentie had kan deze zonder examens verlengd worden. Kijk voor meer informatie over de licentiestructuur op de website van de KNAF:
https://www.knaf.nl/licentie/examens/kart-examen

 

Ouder Kind Licentie
Ben je onder de 18 jaar? Dan dien je vertegenwoordigd te worden door een ouder of voogd middels een Ouder Kind Licentie. Kijk voor meer informatie hierover op de website van de KNAF:
https://www.knaf.nl/licentie/licentie-informatie/ouder-kind-licentie

 

Hier vindt u meer informatie en antwoorden op veel voorkomende KNAF vragen:

https://www.knaf.nl/licentie


Heb je een vraag?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.